Om meg

Navnet “Lekky” er et kallenavn basert på etternavnet mitt, som jeg fikk av en kamerat for noen år siden. Jobber som IT-konsulent og servicetekniker og driver mye med musikk og lyd innimellom.

Denne bloggen kom som et resultat av at jeg begynte å skrive ned memoarer fra forskjellige hendelser i livet. De som kjenner meg vet at jeg har en rimelig solid hukommelse, men noen ganger må jeg ty til nedskriving for å få detaljene fram. Å skrive fungerer også som en slags egenterapi for å få ut opplevelser, inntrykk og følelser jeg stort sett har holdt for meg selv tidligere. Jeg har nesten aldri skrevet lengre tekster siden videregående skole, men har prøvd litt det siste årene. Greit å skrive i eget tempo, på eget initiativ og uten frykt for norsklærerens rød-penn. Det er noe helt annet enn å sitte kvelden før innleveringsfrist med en lite motiverende stil-/innleveringsoppgave.

Denne bloggen ligger på min egen server, som jeg selv har full kontroll over. Her finnes ikke reklame eller tilknytning til Google eller andre selskaper som analyserer innhold for å servere målrettet reklame.